Market news /Jun 2024 Νέα Εποχή στην ασφάλεια των ξενοδοχείων με την τεχνολογία MIFARE Ultralight AES της VingCard
nea-epochi-sthn-asfaleia-ton-xenodocheion-me-thn-technologia-mifare-ultralight-aes-ths-vingcard

Η VingCard, εταιρεία της ASSA ABLOY και αποκλειστικός συνεργάτης της Eurotel Hospitality σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της τεχνολογίας MIFARE Ultralight AES στις κάρτες και τις ηλεκτρονικές κλειδαριές της, προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα σε θέματα ασφαλείας, ευελιξίας και βιωσιμότητας.


Το σύστημα MIFARE Ultralight AES αναβαθμίζει τις κάρτες-κλειδιά, υποστηρίζοντας κρυπτογραφικό έλεγχο ταυτότητας AES, παρέχοντας έτσι έλεγχο ταυτότητας 128 bit και ασφαλή επικοινωνία. Παράλληλα, διαφυλάσσει  την προστασία των δεδομένων και ενισχύει την πρόληψη επιθέσεων, ενώ η πιστοποίηση CC EAL3+ επισφραγίζει το υψηλό επίπεδο ασφαλείας του. Ακόμα, η δυνατότητα δημιουργίας τυχαίου αναγνωριστικού προστατεύει το απόρρητο των χρηστών.


Η συμβατότητα της τεχνολογίας MIFARE Ultralight AES με τις ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες μειώνει το κόστος εγκατάστασης και απλοποιεί τις απαιτούμενες ενέργειες του προσωπικού των ξενοδοχείων, καθιστώντας τη μετάβαση πιο ομαλή και αποδοτική. Επιπλέον, η χρήση πυριτίου κατηγορίας DARK Green συμβάλλει στις βιώσιμες πρακτικές, βάζοντας στο επίκεντρο την προστασία του περιβάλλοντος.


Με αυτές τις καινοτομίες, η VingCard συνεχίζει να προάγει την ασφάλεια και την αποδοτικότητα στον τομέα της φιλοξενίας, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδοχείων και των επισκεπτών τους.


Η υιοθέτηση της τεχνολογίας MIFARE Ultralight AES από την VingCard αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για τον κλάδο της φιλοξενίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδοχείων. Η χρήση αυτής της τεχνολογίας έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:


·       Εγγυάται αυξημένη ασφάλεια στους επισκέπτες

·       Βελτιώνει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών

·        Μειώνει το λειτουργικό κόστος

·       Συμμορφώνεται με τις βιώσιμες πρακτικές

·       Ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων


H ομάδα της Eurotel Hospitality μπορεί να σας βοηθήσει με την ομαλή μετάβαση του ξενοδοχείου σας στην υιοθέτηση της τεχνολογίας MIFARE Ultralight AES.


Επικοινωνήστε σήμερα με έναν εκπρόσωπό μας εδώ.