Corporate news /Jun 2024 Ενισχύστε τις πωλήσεις και απλοποιήστε τη διαχείριση των εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο ή στην επιχείρησή σας
enischyste-tis-poliseis-kai-aplopoiiste-th-diacheirish-ton-ekdhlwseon-sto-xenodocheio-i-sthn-epicheirhsi-sas

Στον ανταγωνιστικό κλάδο της φιλοξενίας, η αποτελεσματική διαχείριση των πωλήσεων, αλλά και των εκδηλώσεων, αποτελεί βασικό παράγοντα για την αύξηση των εσόδων και την ενίσχυση της κερδοφορίας.


Το OPERA Sales & Catering της Oracle Hospitality είναι η απόλυτη λύση για τα ξενοδοχεία που προσδοκούν  ενίσχυση των πωλήσεων μέσω συνεδρίων και δεξιώσεων. Αξίζει να τονιστεί ότι το OPERA Sales & Catering ενσωματώνεται άψογα στο OPERA PMS, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην κάλυψη των αναγκών του ξενοδοχείου σας.


Μέσω ενός βασικού πίνακα ελέγχου παρέχει ευέλικτες επιλογές διαμόρφωσης, οι οποίες περιλαμβάνουν σχεδιασμό μενού και διαφόρων πακέτων για την οργάνωση διαλειμμάτων καφέ, συνεδρίων αλλά και μεγάλων δείπνων – γκαλά. Η ευελιξία αυτή επιτρέπει να προσαρμόζετε τις υπηρεσίες σας στις ανάγκες των πελατών σας, προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία που αυξάνει την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών.


Μία στρατηγική επένδυση για το μέλλον από την Oracle Hospitality

Η επένδυση στο OPERA Sales & Catering αποτελεί μια στρατηγική κίνηση που μπορεί να μεταμορφώσει την επιχείρησή σας. Η ολοκληρωμένη αυτή λύση όχι μόνο απλοποιεί τη διαχείριση των εκδηλώσεων, αλλά και ενισχύει τις πωλήσεις, προσφέροντας μια συνεχή ροή εσόδων και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα των λειτουργιών σας.


Ακόμη, το OPERA Sales & Catering  προσφέρει εύκολη συνδεσιμότητα με τη νέα εφαρμογή e-Invoicing της Eurotel Hospitality, η οποία εξασφαλίζει την αυτοματοποιημένη αποστολή των παραστατικών στο my-DATA - τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ - κατά την έκδοσή τους, και στη συνέχεια την αρχειοθέτηση αυτών στο cloud.


H Eurotel Hospitality, επίσημος συνεργάτης της Oracle σε Ελλάδα και Κύπρο, μπορεί να σας βοηθήσει στη διαχείριση εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο σας με την εγκατάσταση του OPERA Sales & Catering.


Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπό μας εδώ