Εταιρικά νέα /Μαρ 2024 Κάνετε την διαφορά στο ξενοδοχείο σας υιοθετώντας τις ξύλινες κάρτες!
make-a-difference-in-your-hotel-by-adopting-wooden-cards-

Σήμερα, οι πλαστικές κάρτες χρησιμοποιούνται παντού, από κάρτες πληρωμής και loyalty cards μέχρι κάρτες-κλειδιά σε ξενοδοχεία. Ωστόσο, η παραγωγή και η απόρριψη αυτών των καρτών ασκεί σημαντικά αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Οι πλαστικές κάρτες κατασκευάζονται συνήθως από μη βιοδιασπώμενα υλικά και χρειάζονται εκατοντάδες χρόνια για να αποσυντεθούν. Το γεγονός ότι συχνά καταλήγουν σε χωματερές ή στους ωκεανούς προκαλεί σημαντική μόλυνση στο περιβάλλον και απειλεί τη βιοποικιλότητα.



Ξύλινες κάρτες: Μια πράσινη εναλλακτική λύση

Μια εναλλακτική λύση που προσφέρεται είναι η χρήση ξύλινων καρτών. Αυτές οι κάρτες παρέχουν μια πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Κατασκευασμένες από ξύλο βιώσιμης προέλευσης, οι ξύλινες κάρτες είναι βιοδιασπώμενες και ανακυκλώσιμες. Επίσης προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές και έχουν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.



Προωθείστε την βιωσιμότητα του ξενοδοχείου σας

Εκτός από τα οφέλη για το περιβάλλον, οι ξύλινες κάρτες προσφέρουν και άλλα πλεονεκτήματα. Αρχικά είναι ανθεκτικές στην φθορά και την καθημερινή χρήση. Ακόμη, αποτελούν μία κομψή επιλογή, καθώς το φυσικό ξύλο τις κάνει να ξεχωρίζουν και βοηθούν στην ενίσχυση και ανάδειξη του brand, καθώς μπορούν να εξατομικευτούν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.



Συνολικά, οι ξύλινες κάρτες προσφέρουν μια πολύπλευρη και ευέλικτη λύση που συνδυάζει τη φιλικότητα προς το περιβάλλον με την ανθεκτικότητα, την κομψότητα και τη δυνατότητα εξατομίκευσης για τους χρήστες τους.

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων της Eurotel Hospitality για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις μας και να βελτιώσετε την εμπειρία φιλοξενίας στο ξενοδοχείο σας.