Εταιρικά νέα /Μαρ 2024 H κλειδαριά VingCard Novel της Assa Ambloy κέρδισε το βραβείο Red Dot Design 2023
h-vingcard-novel-assa-ambloy-red-dot-design-2023

Στα φετινά βραβεία Red Dot 2023, η Assa Ambloy είχε την χαρά και την τιμή να κατακτήσει τον τίτλο του reddot winner 2023, χάρη στην ηλεκτρονική κλειδαριά VingCard Novel.

O σχεδιασμός του συγκεκριμένου προϊόντος, η κομψή του εμφάνιση, η προηγμένη τεχνολογία και η ανθεκτική γκάμα των λειτουργιών που διαθέτει, κατάφεραν να του χαρίσουν την πρώτη θέση, ανάμεσα σε 20.000 συμμετέχοντες από 60 χώρες. Η ηλεκτρονική κλειδαριά VingCard Novel, ξεχώρισε για την ικανότητά της να ενσωματωθεί αρμονικά σε οποιοδήποτε χώρου και για τη μοναδική του προσέγγιση σχεδιασμού με ενοποιημένα εξαρτήματα.



To Red Dot Design Award, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο και το Red Dot Label έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ένα από τα πιο περιζήτητα σήματα ποιότητας εξαιρετικού σχεδιασμού. Τα βραβεία δίνονται βάση τριών κριτηρίων εκ των οποίων το ένα αποτελεί ο σχεδιασμός προϊόντων και οι νικητές επιλέγονται από μία διεθνή κριτική επιτροπή.



"Η VingCard Novel είναι ένα φανταστικό προϊόν και μια πραγματική επιβεβαίωση ότι έχουμε σωστή προσέγγιση στο σχεδιασμό προϊόντων", λέει η Perla Munhoz, Global Head of Product Design στην ASSA ABLOY. «Από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, έχει αγαπηθεί από τους πελάτες μας, ειδικά από αρχιτέκτονες και διακοσμητές. Στόχος μας ήταν να προσφέρουμε ένα προϊόν για εσωτερικούς και εξωτερικού χώρους που πληροί όλες τις προδιαγραφές, παρέχοντας παράλληλα μια υπηρεσία και εμπειρία που είναι πραγματικά εξαιρετική».



H Assa Ambloy, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Eurotel και μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των λύσεων ασφαλείας. Η Assa Abloy ειδικεύεται στην κατασκευή κλειδαριών, κλειδιών και συστημάτων πρόσβασης, και παρέχει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για την ασφάλεια και τη διαχείριση πρόσβασης σε κτίρια και εγκαταστάσεις. Η συνεργασία με τη Eurotel συνδυάζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία των δύο εταιρειών για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στους πελάτες.