Corporate news /Jun 2024 Η Eurotel ολοκλήρωσε το πρώτο έργο εγκατάστασης της βραβευμένης κλειδαριάς VingCard Novel στην Ελλάδα
h-eurotel-oloklirose-to-prwto-ergo-egkatastashs-ths-brabeymenhs-kleidarias-vingcard-novel-sthn-ellada

Η εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλειας των ξενοδοχείων φέρνει μια νέα εποχή στον κλάδο. Η Eurotel Hospitality βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πελατών της, προσφέροντας καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και πιστοποιημένες υπηρεσίες.


Το εξειδικευμένο συνεργείο της Eurotel επιλέχθηκε - μεταξύ άλλων - για την πρώτη εγκατάσταση της κλειδαριάς VingCard Novel στην Ελλάδα, αναβαθμίζοντας 160 ηλεκτρονικές κλειδαριές του ξενοδοχείου White Rocks στην Κεφαλονιά.


Με την VingCard Novel, τη βραβευμένη ηλεκτρονική κλειδαριά με τεχνολογία RFID, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να αναβαθμίσουν την ασφάλεια και την εμπειρία των πελατών τους.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά της κλειδαριάς VingCard Novel, που την κάνουν να ξεχωρίζει, είναι:


1.     Βιωσιμότητα και βελτιωμένη εμπειρία των επισκεπτών

Η VingCard Novel είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά, δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία του περιβάλλοντος. Ακόμη, διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό, ο οποίος καθιστά εύκολη την εγκατάστασή της, ενσωματώνοντας κάθε νέα τεχνολογία, καθώς είναι συμβατή με το σύστημα Mobile Access για γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση.  Τέλος, είναι συμβατή και με το σύστημα ADA, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για επισκέπτες με αναπηρία.


2.     Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία που αναζητά κάθε ξενοδόχος

Η VingCard Novel είναι κατασκευασμένη για να αντέχει στις καταπονήσεις, έχοντας ειδικό σχεδιασμό με πυρασφάλεια. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι δεν διαθέτει μπαταρία.


3.     Εξαιρετική αισθητική

Διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό, που ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον και πλαίσιο πόρτας, αλλά και ποικίλες επιλογές φινιρισμάτων, οι οποίες - σε συνδυασμό με την ανθεκτική κατασκευή από αλουμίνιο που διαθέτει - θα αναβαθμίσουν κάθε περιβάλλον.


Η  VingCard Novel είναι συμβατή με το Vostio Cloud της ASSA ABLOY Global Solutions – που επίσης διατίθεται από τη Eurotel Hospitality - μια ασφαλή και φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα, η οποία διευκολύνει τη διαχείριση πρόσβασης των επισκεπτών και δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να ευδοκιμήσουν στην ψηφιακή εποχή.


Η κλειδαριά VingCard Novel αντιπροσωπεύει το μέλλον της ασφάλειας στον κλάδο της φιλοξενίας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση που ενσωματώνει τεχνολογία, αισθητική και βιωσιμότητα για μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας.


Μάθετε περισσότερα σχετικά με την VingCard Novel εδώ.