Corporate news /Aug 2024 Χρηματοκιβώτια Elsafe της VingCard: Απόλυτη ασφάλεια για τα προσωπικά αντικείμενα των επισκεπτών σας
chrhmatokibwtia-elsafe-ths-vingcard-apolyth-asfaleia-gia-ta-prosopika-antikeimena-ton-episkeptwn-sas

Εξασφαλίστε την απόλυτη ασφάλεια και άνεση για τους πελάτες σας με τα κορυφαία χρηματοκιβώτια της εταιρείας Vingcard από την Assa Abloy. Συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία με τον σύγχρονο σχεδιασμό, τα χρηματοκιβώτια Elsafe Zenith, Elsafe Sentinel II, και Elsafe Infinity II προσφέρουν απαράμιλλη προστασία και ευκολία στη χρήση.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές δυνατότητες κάθε μοντέλου και επενδύστε σε λύσεις που εγγυώνται την ασφάλεια των πολύτιμων αντικειμένων των πελατών σας. Δείτε τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων παρακάτω:


Elsafe Zenith


Το μοντέλο Elsafe Zenith παρέχει αξιόπιστη ασφάλεια με σύγχρονο σχεδιασμό, ιδανικό για κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου. Διαθέτει ηλεκτρονικό κλείδωμα, εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία, καθώς και αυτόματο κλείδωμα πόρτας. Προσφέρει υψηλή προστασία κατά των διαρρήξεων με συμπαγή κατασκευή από ατσάλι και εσωτερικό φωτισμό για εύκολη πρόσβαση.


Elsafe Sentinel II


Το Elsafe Sentinel II ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες για μέγιστη ασφάλεια και άνεση. Διαθέτει πλήρες ιστορικό καταγραφής χρήσης, εργονομικό σχεδιασμό και πολλαπλές επιλογές χρωμάτων. Επίσης, περιλαμβάνει μπλε φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, σύστημα κλειδώματος με πίρους από ατσάλι και εύκολη αλλαγή μπαταρίας.


Elsafe Infinity II


Το Elsafe Infinity II συνδυάζει την κομψότητα με την ασφάλεια. Προσφέρει πιστοποίηση UL 1037, καινοτόμο σύστημα κλειδώματος με εσωτερικούς πίρους, και πόρτα από μονοκόμματο ατσάλι για εξαιρετική αντοχή. Περιλαμβάνει επιλογές χρωμάτων, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και εσωτερικό φωτισμό, ενώ είναι κατάλληλο για δωμάτια που είναι σχεδιασμένα για πρόσβαση από ΑΜΕΑ (ADA).


H Eurotel Hospitality, επίσημος εκπρόσωπος της VingCard, εταιρείας της Assa Abloy, μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το χρηματοκιβώτιο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και την αισθητική των δωματίων του ξενοδοχείου σας, αλλά και να σας παρέχει άμεση και εύκολη εγκατάσταση.


Επικοινωνήστε άμεσα με έναν εκπρόσωπο της Eurotel Hospitality εδώ.