Corporate news /Sep 2024 Νέα Workstation Series 8 της Oracle Hospitality
1-nea-workstation-series-8-ths-oracle

Η σειρά MICROS Workstation 8 της Oracle Hospitality αποτελεί ένα εντυπωσιακό εργαλείο για το εστιατόριο, το καφέ ή το μπαρ του ξενοδοχείου σας, που ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική αλλά και αποτελεσματική λειτουργικότητα.


Μέγιστη Αξιοπιστία

Η καινοτόμα σειρά MICROS Workstation 8 της Oracle Hospitality εγγυάται υψηλό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντάς τα με μια σύγχρονη, εργονομικά σχεδιασμένη συσκευή, που διαθέτει πλατινέ φινίρισμα. Η οθόνη του είναι σχεδιασμένη με προστασία IP-Rating, ώστε να είναι ανθεκτική σε ψεκασμούς και υγρούς λεκέδες.


Σύγχρονη αισθητική

Ο λεπτός σχεδιασμός του Workstation 820, το πλατινέ φινίρισμα και η καμπυλωτή του μορφή προσδίδουν στο προϊόν μία μοναδική αισθητική, κάνοντάς το να ξεχωρίζει. Επιπροσθέτως, η 14 ιντσών, Full HD οθόνη αφής που διαθέτει, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα, ενώ η ειδική επίστρωση κατά των αντανακλάσεων μειώνει σημαντικά την κούραση των ματιών.


Μοναδικές δυνατότητες

Το Workstation 820 διαθέτει προηγμένη τεχνολογία αντοχής στη θερμότητα. Όλη η σειρά MICROS Workstations της Oracle Hospitality διαθέτει συστήματα χωρίς ανεμιστήρες, γεγονός που βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητες τοποθέτησης σε vertical ή low stand, προσφέροντας στον χρήστη διαφορετικές γωνίες θέασης της οθόνης.


Δυνατότητες επέκτασης

Η μονάδα περιφερειακής επέκτασης της Oracle Hospitality συνδέεται εύκολα με το Workstation 820, παρέχοντάς του ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες. Διαθέτει 10 θύρες σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένου του WiFi adapter, καθιστώντας την εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών πιο εύκολη από ποτέ. 


H EUROTEL Hospitality, επίσημος αντιπρόσωπος της Oracle Hospitality, εξειδικεύεται για περισσότερα από 30 χρόνια στην παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής για τον ξενοδοχειακό κλάδο, την εστίαση και τους χώρους ευεξίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε τη νέα σειρά MICROS Workstation 8 της Oracle!