Εταιρικά νέα /Μαρ 2024 Γνωρίστε τη νέα σειρά MICROS Workstation 8 της ORACLE
-micros-workstation-8-oracle

Η σειρά Oracle MICROS Workstation 8 παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό εργαλείο εργασίας για το εστιατόριο, το καφέ ή το μπαρ του ξενοδοχείου σας, που αντικατοπτρίζει την αισθητική της μοντέρνας τεχνολογίας. Με τον εξαιρετικά λειτουργικό σχεδιασμό της, το Workstation 820 ενσωματώνεται αρμονικά σε κάθε περιβάλλον, προσφέροντας όχι μόνο υψηλή αισθητική αλλά και αποτελεσματική λειτουργικότητα.



Αξιοπιστία

Η καινοτόμα σειρά της ORACLE, MICROS Workstation 8, εγγυάται υψηλό επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας το με μια σύγχρονη, εργονομικά σχεδιασμένη συσκευή με πλατινέ φινίρισμα. Πιο συγκεκριμένα το προϊόν MICROS Workstation 820 είναι ειδικά διαμορφωμένο για μακροχρόνια χρήση αλλά και σχεδιασμένο να αντέχει σε αντίξοες συνθήκες. Η οθόνη του είναι σχεδιασμένη με προστασία IP-Rating, ώστε να είναι ανθεκτικό σε ψεκασμούς και υγρούς λεκέδες.



Σύγχρονη Αισθητική

Ο λεπτός σχεδιασμός του Workstation 820, το πλατινέ φινίρισμα και η καμπυλωτή του μορφή, προσδίδουν στο προϊόν μία μοναδική αισθητική και το κάνουν να ξεχωρίζει. Ακόμη η 14 ιντσών οθόνη αφής Full HD του προσφέρει εξαιρετική ανάλυση, έχοντας ακόμη και μία επίστρωση κατά των αντανακλάσεων, η οποία μειώνει την κούραση των ματιών.



Μοναδικές δυνατότητες

Το Workstation 820 διαθέτει προηγμένη τεχνολογία αντοχής στην θερμότητα, δίνοντάς του την δυνατότητα να αντέχει σε οποιαδήποτε συνθήκη υψηλών θερμοκρασιών. Όλη η σειρά Oracle MICROS Workstations διαθέτει συστήματα χωρίς ανεμιστήρες. Η αποκλειστική χρήση στατικών εξαρτημάτων βελτιώνει τη συνολική αξιοπιστία και επιτρέπει ήσυχη λειτουργία. Βοηθά επίσης στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και καθιστά το σύστημα πιο ενεργειακά αποδοτικό. Επιπλέον διαθέτει δυνατότητες χρήσης είτε σε vertical ή σε low stand, το οποίο καλύπτει διαφορετικές γωνίες θέασης της οθόνης για τον χρήση.



Δυνατότητες επέκτασης

Η μονάδα περιφερειακής επέκτασης της ORACLE συνδέεται εύκολα με το Workstation 820, δίνοντάς του ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες. Διαθέτει 10 θύρες συνδεσιμότητας , κάνοντας την εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών πιο εύκολη από ποτέ. To Workstation 820 ,επιπλέον του Ethernet καλωδίου, διαθέτει wifi adapter για εύκολη και αξιόπιστη  σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο.



H EUROTEL Hospitality, επίσημος αντιπρόσωπος της Oracle Hospitality, εξειδικεύεται για περισσότερα από 30 χρόνια στην παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής για τον ξενοδοχειακό κλάδο, την εστίαση και των χώρων ευεξίας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο salesdept@eurotel.gr για να σας συμβουλέψουμε και να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε την νέα σειρά MICROS Workstation 8 της ORACLE!