Εταιρικά νέα /Μαρ 2024 Η Eurotel Hospitality υποδέχεται τον νέο Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας κ. Στέφανο Σαμούχο
-eurotel-hospitality-

Η Eurotel Hospitality, μέλος του ομίλου εταιρειών Eurotel, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό της τον νέο γενικό Διευθυντή Πωλήσεων, κύριο Στέφανο Σαμούχο.

Ο κος. Σαμούχος έχει προσφέρει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του σε μεγάλες εταιρίες, σε θέσεις υψηλόβαθμες που απαιτούν αφοσίωση και πολλαπλές δεξιότητες.


Ο νέος διευθυντής πωλήσεων είναι απόφοιτος γραφικού σχεδίου της ιδιωτικής σχολής KEK και από το 2006 εργαζόταν στην γαλλική εταιρία Leroy Merlin, έχοντας περάσει από την θέση του Διευθυντή Εμπορικού τμήματος. Στη συνέχεια της καριέρας του ήρθε η ανέλιξη του σε Αgile Sales Coach και μέχρι σήμερα εκπροσωπούσε την εταιρία ως Μerchandising Specialist Leader.



 «Ο κος. Σαμούχος έχει διατελέσει στέλεχος σε μεγάλες και γνωστές αλυσίδες εταιριών της αγοράς τα τελευταία 25 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία του στον εμπορικό τομέα, οι ηγετικές ικανότητες του και η μέχρι σήμερα πορεία του, θα συμβάλλουν δυναμικά στην ανάπτυξη του Τμήματος Πωλήσεων και κατ’ επέκταση του ομίλου μας», αναφέρει ο κ. Μανόλης Παπαδάκης, Γενικός Διευθυντής της Eurotel Hospitality.



Όπως δηλώνει και ο κος Στέφανος Σαμούχος, Διευθυντής Πωλήσεων πλέον της Eurotel Hospitality, «Η Eurotel Hospitality, αποτελεί ηγέτη στην παροχή τεχνολογικών υπηρεσιών φιλοξενίας. Στόχος μου είναι να βοηθήσω στην ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της εταιρείας και στην ανοδική πορεία των πωλήσεων, έχοντας πάντα γνώμονα τις αξίες την εταιρείας και με σεβασμό στον πελάτη».