Εταιρικά νέα /Μαρ 2024 Το πρώτο βραβείο πωλήσεων ηλεκτρονικών κλειδαριών Assa Abloy 2022 κατέκτησε η Eurotel Hospitality!
-assa-abloy-2022-eurotel-hospitality-

Στο ετήσιο «European Business Partner Conference Event » της Assa Abloy Global Solutions, το οποίο πραγματοποιείται για τους συνεργάτες της στην Ευρώπη, η Eurotel Hospitality αναδείχθηκε η «Κορυφαία σε πωλήσεις κλειδαριών εταιρεία για το 2022»



Το «Sales Conference», πραγματοποιήθηκε στην Πράγα, 11-13 Οκτωβρίου όπου παρουσιάστηκαν όλες οι καινοτόμες τεχνολογίες. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η ASSA ABLOY Global Solutions επιβεβαίωσε την ηγετική της θέση στον κλάδο του Hospitality, προσφέροντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ασφάλειας, αντοχής και αισθητικής.



Ο κος Στέφανος Σαμούχος Διευθυντής Πωλήσεων της Eurotel Hospitality, δήλωσε σχετικά με την διάκριση: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε την συγκεκριμένη διάκριση από έναν τόσο διακεκριμένο και έμπειρο συνεργάτη της Eurotel Hospitality. Δεσμευόμαστε να μείνουμε πιστοί στις συνεργασίες μας, που θέτουν ως στόχο την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες μας.»




Η Eurotel Hospitality είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των κλειδαριών VingCard και ένας στρατηγικής σημασίας συνεργάτης της ASSA ABLOY στην Ευρώπη.