Εταιρικά νέα /Μαρ 2024 H Eurotel Hospitality προχωρά σε στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την webhotelier | primalres
h-eurotel-hospitality-webhotelier-primalres

Οι κορυφαίοι όμιλοι ξενοδοχειακού software της ελληνικής αγοράς ενώνουν τις δυνάμεις τους για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων

Η Eurotel και η webhotelier | primalres, οι δύο μεγαλύτεροι πάροχοι τεχνολογικών λύσεων στον κλάδο της Φιλοξενίας στην ελληνική αγορά, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν σε μια στρατηγικής σημασίας συμφωνία που αναμένεται να δράσει καταλυτικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το πλαίσιο της συνεργασίας θα αφορά στην από κοινού δημιουργία νέων προϊόντων τεχνολογίας και στην αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο ολοκληρωμένων συστημάτων της παγκόσμιας αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη φάση συμπεριλαμβάνει κοινές ενέργειες ανάπτυξης, προώθησης και υποστήριξης λύσεων Revenue Management Systems, Βusiness Ιntelligence, καθώς και αυτοματοποίησης πληρωμών. Για το σκοπό αυτό, εταιρίες του ομίλου EUROTEL θα συμμετάσχουν σε θυγατρικές εταιρείες του ομίλου webhotelier | primalres οι οποίες σχετίζονται με τα παραπάνω αντικείμενα. Μέσω αυτής της συνεργασίας αναμένεται να δημιουργηθούν συνέργειες που θα οδηγήσουν στη διάθεση νέων καινοτόμων προϊόντων. Τα προϊόντα αυτά θα βοηθήσουν τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις του κλάδου της Φιλοξενίας όχι μόνο να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά οργανωτικές προκλήσεις, αλλά να αποκτήσουν και να διατηρήσουν ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Πάνος Κοντοζαμάνης CEO του ομίλου webhotelier | primalres, δήλωσε: «Η ομάδα της webhotelier | primalres καλοσωρίζει με μεγάλη χαρά την κομβική συνεργασία με την Eurotel, που θα αποτελέσει ορόσημο στον κλάδο της τεχνολογίας, ο οποίος μεταβάλλεται δυναμικά. Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου αρχικά μέσα από τα προϊόντα Revenue Management και Business Intelligence να συμβάλλουμε ώστε οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να αποκτήσουν data driven decision making (μέθοδο λήψης αποφάσεων βασισμένο σε δεδομένα) γεγονός που θα συμβάλει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας τους. Από κοινού αξιοποιούμε την τεχνογνωσία και τα στελέχη μας, με στόχο πολύ σύντομα να διαθέσουμε στην αγορά περαιτέρω αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας.»

Ο κ. Θεόδωρος Καρατζάς, CEO του ομίλου Eurotel και δήλωσε σχετικά «Με τη συνεργασία αυτή η Eurotel εκφράζει τον ενθουσιασμό της και την εμπιστοσύνη της στην εξ’ ίσου ηγέτιδα του κλάδου webhotelier | primalres, αναγνωρίζοντας τη σημασία των συνεργιών που θα προκύψουν. Αισθανόμαστε υποχρέωση όχι μόνο προς τους πελάτες μας, αλλά γενικότερα στην αγορά να επενδύσουμε από κοινού στη δημιουργία και τη διάθεση προϊόντων που στόχο έχουν να δώσουν τεχνολογικό προβάδισμα στις ελληνικές και κυπριακές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Πιστεύουμε ότι μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία θα αξιοποιούν από κοινού όλοι οι διαθέσιμοι πόροι και η τεχνογνωσία ώστε να προσφέρουμε προϊόντα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων».

Λίγα λόγια τον όμιλο webhotelier |primalres

Με πάνω από 15 χρόνια παρουσίας στην τουριστική αγορά, ο όμιλος webhotelier | primalres προσφέρει καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις ταξιδιωτικής τεχνολογίας σε περισσότερα από 16.000 ξενοδοχεία και καταλύματα διαμονής διαφόρων τύπων σε 38 χώρες.Το οικοσύστημα προϊόντων του ομίλου περιλαμβάνει τη μηχανή κρατήσεων webhotelier, το primalres channel manager, συστήματα διαχείρισης ξενοδοχείων και καταλυμάτων (PMS) όπως το hotel works και το cloud-based hotelizer, την cloud-based ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης loggia, καθώς και ένα δυναμικό Β2Β marketplace direct κρατήσεων με 35.000+ ταξιδιωτικά γραφεία. Το οικοσύστημα ολοκληρώνεται από μια σειρά διασυνδεδεμένων συστημάτων και εφαρμογών όπως το roompay σύστημα αποδοχής πληρωμών, metasearch connectivity, σουίτα αναλύσεων/αναφορών σε πραγματικό χρόνο, εφαρμογή δυναμικής τιμολόγησης και την πλατφόρμα βελτίωσης του conversion RateParity. Ο όμιλος απασχολεί 110+ εργαζόμενους, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής, συμβάλλοντας καθοριστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό ξενοδοχείων και καταλυμάτων καθώς και στη διατήρηση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος μέσα σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο online περιβάλλον.