Νέα της αγοράς /Μαρ 2024 4 λόγοι για να επιλέξετε το Oracle Micros Kitchen Display!
4-oracle-micros-kitchen-display-

Η κουζίνα ενός εστιατορίου, αποτελεί τον σημαντικότερο κινητήριο μοχλό για την εύρυθμη λειτουργία του. Η οργάνωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε να τηρείτε σωστά τις διαδικασίες και να προσφέρετε στους επισκέπτες σας μία εξαιρετική εμπειρία, αυξάνοντας φυσικά και τα κέρδη σας! To Oracle Micros Kitchen Display βοηθά την επιχείρηση να απλοποιήσει την επικοινωνία στην κουζίνα, διευκολύνει τις διαδικασίες, αυξάνει την αποτελεσματικότητα, μειώνει τα σφάλματα και βελτιώνει την ποιότητα αλλά και την ταχύτητα παραγωγής. Η δυνατότητα εκτύπωσης αναφορών βοηθά στην αξιολόγηση και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.H Eurotel Hospitality επίσημος αντιπρόσωπος εταιρείας Oracle Hospitality, σας προσφέρει την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την κουζίνα της επιχείρησης σας με το μοναδικό σύστημα Oracle Hospitality Kitchen Display. Το Oracle Hospitality Kitchen Display παρέχει, σε πραγματικό χρόνο, ενημέρωση για τις διαδικασίες διαχείρισης της κουζίνας.Κάποια επιπλέον πλεονεκτήματά του συστήματος είναι:

  1. Σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε οθόνη αφής και LCD. Όποια και αν είναι η ανάγκη που έχει η επιχείρησή σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά συστήματα. Ακόμη χάρη στον επιπλέον εξοπλισμό που διαθέτει, σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τις οθόνες οπουδήποτε χρειάζεται.
  2. Διαθέτει ενσωματωμένη μπάρα ήχου, για να ειδοποιεί το προσωπικό της κουζίνας σχετικά με τις νέες παραγγελίες και την διαχείρισή τους. Ακόμη διαθέτει διάφορους υποδοχείς για περιφερειακές συσκευές.
  3. Παρέχει ανθεκτικότητα σε όλες τις θερμοκρασίες από -100 C έως και 600 C αλλά και σε συνθήκες υγρασίας και έντονης χρήσης.
  4. Είναι συμβατό με το Oracle Simphony POS για μία ολοκληρωμένη εγκατάσταση διαχείρισης της επιχείρησής σας.


 

Μάθετε περισσότερα για το προϊόν εδώ.