Νέα της αγοράς /Μαρ 2024 Γνωρίστε τo νέο Vostio Access Management για τις κλειδαριές VingCard με τεχνολογία RFID
-o-vostio-access-management-vingcard-rfid

To Vostio Access Management της ASSA ABLOY Global Solutions, αποτελεί ένα σύστημα διαχείρισης πρόσβαση, το οποίο προσφέρει cloud-based υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις του hospitality που διαθέτουν κλειδαριές VingCard. Με το συγκεκριμένο σύστημα διαχείρισης, δεν υπάρχει ανάγκη για τοπικούς servers και για επιπλέον backups, καθώς το σύστημα λειτουργεί αυτόνομα.



Κάποια από τα βασικά θετικά χαρακτηριστικά του Vostio Access Management, αποτελεί η 24/7 παρακολούθηση της απόδοσης του συστήματος, η συνεχής ενημέρωσή του και οι αυτόματες ρυθμίσεις ασφαλείας. To Vostio είναι συμβατό με τους κανόνες GDPR, διαθέτει προηγμένη κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα απορρήτου για να προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών.



Τα κύρια συστατικά στοιχεία του Vostio Access Management είναι:

  • Vostio Access Management Cloud Application.

Εύκολη εκτέλεση όλων των εργασιών διαχείρισης πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένων: του guest check-in, την δημιουργία καρτών, καθώς και την ακύρωση των χαμένων καρτών πρόσβασης, δημιουργία report ανοίγματος πόρτας κ.α.

  • Vostio Access Management Service Tool.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνό σας , για να ελέγξετε τη σωστή λειτουργία των κλειδαριών και να συγχρονίσετε τα διάφορα στοιχεία.

  • RFID Encoder.


Μπορείτε να μένετε συνδεδεμένοι με ασφάλεια στο cloud με το Vostio Access Management RFID encoder, ο οποίος σας επιτρέπει, να διαχειριστείτε όλες τις βασικές εργασίες επισκεπτών και προσωπικού, να έχετε αυτόματα όλα τα updates και να συνεχίσει να λειτουργεί ακόμη και αν διακοπεί η σύνδεση στο cloud.


Το Vostio Access Management έχει εύκολη και ασφαλή διασύνδεση με το PMS σύστημα του ξενοδοχείου σας και υποστηρίζει Mobile Access στις εγκαταστάσεις σας.

Αναβαθμίστε το σύστημα διαχείρισης Vision ή Visionline που διαθέτετε λαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα του Vostio Access Management τώρα σε ειδική τιμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.



Επικοινωνία (eurotelhospitality.gr)