ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Ιούνιος 2021

Τα ανανεωμένα A.SPA στις KATIKIES, με τη συμμετοχή της ΣOUL TAILORΣ

Οι επισκέπτες των A.SPA του Ομίλου KATIKIES μπορούν πλέον να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας εναρμονισμένη πλήρως με το όμορφο φυσικό περιβάλλον της Σαντορίνης και της Μυκόνου.

Νέες υπηρεσίες, μοναδικά προϊόντα σπα, νέο εξειδικευμένο προσωπικό με μεράκι και βαθιά γνώση των τεχνικών που εφαρμόζουν, παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, υπό την καθοδήγηση της ΣOULTAILORΣ.

Η ΣOUL TAILORΣ, εταιρία σχεδίασης και ανάπτυξης concept ευεξίας, μέλος του Ομίλου EUROTEL, έχει την αυθεντική αντίληψη του τι σημαίνει ευεξία, αναπτύσσει παγκοσμίου κλάσης χώρους ευεξίας και παρουσιάζει τα επόμενης γενιάς, υβριδικά wellness concepts, ενσωματώνοντας όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τομέα του wellbeing. Στα πέντε Α.SPA του Ομίλου KATIKIES στη Σαντορίνη και τη Μύκονο, η ΣOULTAILORΣ παρείχε υπηρεσίες pre-opening, recruiting, training, budgeting και συνεχίζει με ολοκληρωμένες υπηρεσίες on-going management.

Στις KATIKIES ακολουθήθηκε μια νέα προσέγγιση στο Guest Journey του πελάτη με έμφαση και σεβασμό στους κανόνες ασφάλειας και υγείας. Νέες τεχνολογίες συμπληρώνουν την εμπειρία του επισκέπτη και ενισχύουν την αίσθηση ασφάλειας και ευεξίας.

Το Afrodite Wellness Management Software με την ενσωμάτωση του On Line Booking δίνει τη δυνατότητα για μια touchless επικοινωνία με τον πελάτη 24/7. Το μενού υπηρεσιών του spa είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο με δυνατότητα άμεσων κρατήσεων τις επιθυμητές ημέρες και ώρες μέσω του web site, των social media και του App Katikies by ESODOS.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας