ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Μάρτιος 2022

WELLNESS 2030 | Challenges & Opportunities in the New Era of Wellness

Ο Σταύρος Μαυρίδης, Γενικός Διευθυντής της ΣOUL TAILORΣ, μέλος του Ομίλου EUROTEL, και έμπειρο στέλεχος στη βιομηχανία Spa & Wellness, παρέδωσε πρόσφατα ένα ενδιαφέρον workshop στους φοιτητές του Swiss Alpine Center στο City Unity College. Στόχος του workshop ήταν να αποδώσει μια ολιστική εικόνα για τη βιομηχανίας της ευεξίας με αναφορά στην ιστορία και την εξέλιξή της, των ορισμών του wellness και του wellbeing, καθώς και την παράθεση νέων καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων ευεξίας.

Ο κ. Μαυρίδης εξήγησε το σκοπό και τη σημασία της βιομηχανίας της ευεξίας στον τομέα της φιλοξενίας, ειδικά καθώς αυτή αναπτύσσεται ραγδαία μετά την πανδημία. Αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς αναπτύσσονται και παρέχονται οι υπηρεσίες ώστε να συμβαδίζουν με τη γενική ιδέα και τις στρατηγικές κάθε ξενοδοχείου ή οργανισμού. Επίσης, κατά τη διάρκεια του workshop έγινε αναφορά και σε θέματα σχετικά με Wellness Real Estate, Technology & Wellness, Wellness out of Four Walls καθώς και τη νέα τάση του Medical Wellness.

Καθώς η ευεξία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των ξενοδοχειακών υπηρεσιών και του κλάδου της φιλοξενίας, οι απαιτήσεις των επισκεπτών έχουν οδηγήσει στη δημιουργία νέων ρόλων στον τομέα. Ένας από αυτούς τους ρόλους είναι ο Wellness Concierge ο οποίος επιβλέπει ολιστικά των επισκέπτη και την εμπειρία διαμονής, παρέχοντάς του μια προσαρμοσμένη και ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας. Ένας άλλος νέος ρόλος είναι ο Chief Wellness Officer (CWO), ένας ρόλος σε εταιρικό επίπεδο, υπεύθυνος για τη δημιουργία και τη διατήρηση οικοσυστημάτων ευεξίας με μια κουλτούρα που προωθεί και υποστηρίζει την ευεξία του προσωπικού, των βιώσιμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Δεδομένου ότι οι επισκέπτες δείχνουν πρόθυμοι να επενδύσουν στην ευεξία τους, είτε πρόκειται για την σωστή διατροφή τους, την φυσική τους κατάσταση, την υγεία ή πνευματική διαύγεια, η βιομηχανία της ευεξίας θα συνεχίσει να εξελίσσεται ραγδαία. Το ίδιο και μια πληθώρα νέων ευκαιριών απασχόλησης μέσα στον κλάδο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα στελέχη του αύριο του κλάδου θα πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με νέες δεξιότητες, που θα τους επιτρέψουν να εξελιχθούν επαγγελματικά και προσαρμόζονται στις νέες εξελίξεις.

Η ΣOUL TAILORΣ μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε σωστά και να υλοποιήσετε το όραμά σας για την παροχή ολοκληρωμένου προγράμματος υπηρεσιών ευεξίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας