ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Δεκέμβριος 2020

TALKS - WELLNESS 2030: "Greece, Advantages & Opportunities

Η ΣOUL TAILORΣ με υπερηφάνεια και χαρά πραγματοποίησε μια σειρά ζωντανών συζητήσεων με τίτλο: TALKS Wellness 2030: ‘’Greece, Advantages & Opportunities’’.

Προσκεκλημένοι σε κάθε σειρά ‘’Συζητήσεων’’ επιχειρηματίες και ειδικοί στον τομέα της ευεξίας από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της βιομηχανίας ευεξίας.

Σε έναν κόσμο που υφίσταται δραματικό μετασχηματισμό, η ευεξία γίνεται ένα σημαντικό μέρος όλων των πτυχών της ζωής μας και η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο πραγματοποιούνται οι αλλαγές στον τομέα της ευεξίας παγκόσμια, είναι κρίσιμη, για τον δρόμο προς την δημιουργία βιώσιμων και επιτυχημένων έργων.

Μέσω των  "TALKS" σκοπός μας είναι να κατανοήσουμε τις έννοιες της ευεξίας και την απόδοση που έχει ως επένδυση σε ανθρώπινο αλλά και σε επιχειρηματικό επίπεδο αλλά και  να δημιουργήσουμε το υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα χτίσουμε την επόμενη μέρα του τουριστικού προϊόντος στην χώρα μας στηριζόμενο σε βιώσιμες και σύγχρονες πρακτικές.

Τα πρώτα TALKS πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, 18-20 Νοεμβρίου & 7-9 Δεκεμβρίου, με συμμετοχή από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ οι συμμετέχοντες ομιλητές παγκόσμιου βεληνεκούς, μοιράστηκαν μαζί μας σημαντικές πληροφορίες, για την εξέλιξη της βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο τα επόμενα χρόνια, αλλά και προτάσεις και ιδέες για την ανάπτυξη του κλάδου της ευεξίας στην Ελλάδα, με όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουμε ως χώρα.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΣOUL TAILORΣ, Σταύρος Μαυρίδης ήταν ο παρουσιαστής και συντονιστής των TALKS.  Η EUROTEL Hospitality και η LEADER IT, εταιρίες του ομίλου EUROTEL, υποστήριξαν την διοργάνωση των TALKS, πιστοί στην συμβολή της βιομηχανίας της ευεξίας στην αναδιαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος στη χώρα μας.

Stavros Mavridis – General Manager ΣOUL TAILORΣ

"Connectedness is the key word in today’s world. We TALK with people from all sectors of wellness industry around the globe to support our goal to make ‘’wellness for all’’ and transform the Greek wellness tourism industry. Greece is Life."

Για όσους δεν παρακολούθησαν Live τα TALKS έχουμε ανεβάσει όλα τα links στο κανάλι της ΣOUL TAILORΣ στο YouTube. Κάνετε κλικ εδώ και παρακολουθήστε και τα 6 TALKS.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την από καρδιάς και επαγγελματική προσέγγιση των ζητημάτων που τέθηκαν:

Nigel Franklyn – The Spa Whisperer, Co-Founder Moss Consultancy, Co-Founder Moss Of Isles Lindsay Madden-Nadeau – Founder & CEO Meraki Bespoke Strategies Mariana Palmeiro – Brand & Operational Development ‘’Well Culture’’

 

Jean Guy De Gabriac – Founder of World Wellness Weekend, Founder Tip Touch, Spa & Wellness Advisor & Educator

David McCaughan – Brand Strategist, Story Teller Andrew Gibson – Chairman Wellness Tourism Association

 

 

Allison Howard – Founder & CEO Nollapelli

Gordon Stirling – Managing Partner & Senior VP Fitness Ventures Intl.

Laszlo Puczko - CEO & Co – Founder, Health Tourism Worldwide

 

Michelle Hammond - Founder & M.D., Spa Business School & TPOT (The Power of Touch) Amy McDonald - CEO & Founder of Under a Tree, Wellness Consulting

Mia Kyricos - President & Founder, Kyricos & Associates LLC, Advisory Board Member, Global Wellness Institute, Wellness for Cancer and Cornell University

 

Sue Harmsworth - Founder and former CEO ESPA, Advisory Board member AMAALA, GWS, GWI, Trivananda, Forbes Steven Spiro - Founder, CEO & Managing Partner at Halotherapy Solutions, Chairman, Global Wellness Institute "Salt & Halotherapy’’

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας