ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Οκτώβριος 2021

ΣOUL TAILORΣ – Σχεδιάζουμε το μέλλον της Ευεξίας με νέα Projects στην Ελλάδα

ΣOUL TAILORΣ, εταιρεία του Ομίλου EUROTEL, συνεχίζει να καινοτομεί και να συμμετέχει σε νέα projects σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ανάπτυξη των παροχών wellness των ξενοδοχείων. Με χαρά ανακοινώνουμε δύο νέα project στο Μαράθι της Κρήτης και στα Τρίκαλα.

Σε συνεργασία με τον Andrew Gibson, σύμβουλο έργων υγείας και ευεξίας παγκοσμίως με πάνω από 35 χρόνια εμπειρία και σχεδιασμό 600 σπα σε όλον τον κόσμο, ανέλαβε την ανάπτυξη ενός μοναδικού και ολιστικού Wellbeing Project που προσδοκά να αναδειχθεί στον καλύτερο premium προορισμό wellness στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το νέο Project στο Μαράθι της Κρήτης, ιδιοκτησία της εταιρείας Vasilakis S.A. συμπεριλαμβάνει mixed-use ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις με σουίτες, βίλλες, εστιατόρια, bars και εγκαταστάσεις παραλίας.

Όλος ο σχεδιασμός του wellbeing project, το concept, οι αρχές αειφορίας και βιωσιμότητας, οι υπηρεσίες & τα ειδικά προγράμματα υγείας και ευεξίας που θα ενταχθούν,  έχουν στόχο να αναδείξουν τον προορισμό, την τοπική παράδοση, τα τοπικά προϊόντα και να δημιουργήσουν προοπτικές για  διεύρυνση της τουριστικής περιόδου στην περιοχή, στοχεύοντας στο κοινό που αναζητά ευζωία και υγεία.

To ΑΝΑΝΤΙ City Resort στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, εμπιστεύτηκε τη ΣOUL TAILORΣ για να συμμετέχει στα έργα ανακαίνισης των εγκαταστάσεων του Anatasi Wellness & Spa και αναβάθμισης των υπηρεσιών του. Πέραν από τη διαμόρφωση του concept και το σχεδιασμό με σεβασμό στο brand του ξενοδοχείου, η ΣOUL TAILORΣ, έχει αναλάβει την στελέχωση του σπα και την εκπαίδευση του εξειδικευμένου προσωπικού, την δημιουργία του μενού υπηρεσιών με στόχο την υγεία και την ευεξία όχι μόνο των πελατών του ξενοδοχείου αλλά και των πολιτών της πόλης των Τρικάλων μέσα από ειδικά προγράμματα και συνδρομές, καθώς και την διαχείριση του Anatasi Wellness & Spa.

Η ΣOUL TAILORΣ μέλος του Ομίλου EUROTEL, εταιρεία ανάπτυξης, σχεδίασης και λειτουργίας βιώσιμων wellness concepts παγκόσμιας κλάσης, δημιουργεί την επόμενη γενιά υβριδικών μοντέλων ευεξίας, συνδυάζοντας την τεχνολογία, την επιστήμη και την παραδοσιακή θεραπευτική πρακτική.

Στα Wellness Concepts που αναπτύσσει χρησιμοποιεί βιώσιμες πρακτικές, οικονομικά ρεαλιστικά μοντέλα, κάνει χρήση τοπικών υλικών και συστατικών, σεβόμενη την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό ενσωματώνοντας την τεχνολογία για να προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες και υπηρεσίες, με σκοπό οι επισκέπτες να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να επιτύχουν τη βέλτιστη κατάσταση ευεξίας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας