ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Οκτώβριος 2020

ΣOUL TAILORΣ – Ενεργό μέλος της Παγκόσμιας σκηνής του τομέα Ευεξίας

Η νέα εταιρεία του ομίλου Eurotel, ΣOUL TAILORΣ, πέρα από τις συνεργίες που έχει αναπτύξει σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο με εταιρείες που σχεδιάζουν το μέλλον της ευεξίας, συμμετέχει και έχει ενεργό ρόλο σε πρωτοβουλίες που πραγματοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συμμετέχει ως Brand Ambassador στα Hall of Wellness Awards. Βραβεία που φέρνουν κοντά χωρίς διακρίσεις όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στον κλάδο της ευεξίας παγκοσμίως και αναγνωρίζουν, αναδεικνύουν και βραβεύουν ταλέντα μέσα από μια διαδικασία συμμετοχής ανοιχτή και πολυσυλλεκτική. Με αυτόν τον τρόπο φέρνουμε σε πρώτο πλάνο τον τομέα της ευεξίας και τους ανθρώπους της ενώ ταυτόχρονα την αναβαθμίζουμε και εξυψώνουμε σε παγκόσμια κλίμακα.

Ταυτόχρονα, η ΣOUL TAILORΣ συμμετέχει στα Hall of Wellness Awards και ως Contributor Sponsor, παρέχοντας υπηρεσίες εκπαίδευσης σε όσους συμμετάσχουν στα βραβεία στα νέα πρότυπα λειτουργίας, σε νέες τεχνολογίες στον τομέα της ευεξίας και στην ανάπτυξη προγραμμάτων υγείας και ευεξίας.

Επιπλέον ο Γενικός διευθυντής της ΣOUL TAILORΣ, Σταύρος Μαυρίδης, είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά Ambassador του World Wellness Weekend. Είναι ένα παγκόσμιο γεγονός το οποίο ξεκίνησε το 2017 από το Βέλγιο και το 2020 πραγματοποιήθηκε σε 109 χώρες με 1.123 χώρους (ξενοδοχεία, σπα, εταιρείες, δήμους) να δηλώνουν συμμετοχή και να παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες ευεξίας για 2 ημέρες ανοιχτά σε όλον τον κόσμο.  Είναι μια παγκόσμια γιορτή της ευεξίας που σκοπό έχει να μας αφυπνίσει και να προσελκύσει όλο και περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με την υγεία του σώματος και του πνεύματος.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας