ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Νοέμβριος 2022

ΣOUL TAILORΣ WELLNESS DESIGN: 3 χρόνια παρουσίας και δημιουργίας

Η ΣOUL TAILORΣ συμπληρώνει τρία χρόνια λειτουργίας και παρουσιάζει την πορεία της μέσα από ένα infographic. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια, έχουν κατακτηθεί αρκετοί στόχοι και ήδη έχουν τεθεί νέοι στόχοι για τα επόμενα έτη.

Η ΣOUL TAILORΣ πιστή στο όραμά για την ανάπτυξη βιώσιμων και καινοτόμων χωρών ευεξίας, έχει ολοκληρώσει 5 wellness concepts σε όλη την Ελλάδα. Το έργο της έχει γίνει ευρέως γνωστό μέσα από τα social media με πάνω από χίλιους ακόλουθους, μέσα από τρία κανάλια επικοινωνίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη τα επόμενα τρία wellness concepts, ενώ είναι ενεργά 12 project διαχείρισης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πορεία της ΣOUL TAILORΣ μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη στους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και στη Διοίκηση του Ομίλου EUROTEL για την υποστήριξή της στο όραμά μας. Η μέχρι τώρα επιτυχημένη παρουσία μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε. Θέτουμε υψηλότερους στόχους, αναλαμβάνουμε νέα project και συνάπτουμε στρατηγικές συνεργασίες για να εξελίξουμε και να αναδείξουμε τον τομέα της ευεξίας στη χώρα μας, δημιουργώντας επιπλέον προστιθέμενη αξία», δηλώνει ο Σταύρος Μαυρίδης, General Manager της ΣOUL TAILORΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα projects της ΣOUL TAILORΣ, πατήστε εδώ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας