ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Ιανουάριος 2023

Η νέα συνεργασία της ΣOUL TAILORΣ

Ο 'Ομιλος Eurotel ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της εταιρείας ΣOUL TAILORΣ, εταιρεία σχεδίασης, ανάπτυξης και διαχείρισης χώρων ευεξίας και υγείας, με την κατασκευαστική εταιρεία TKC A.E. η οποία εξειδικεύεται στον τομέα της Υγείας και πιο συγκεκριμένα στον κλάδο της Ευεξίας. Η εταιρεία TKC A.E. έκλεισε μέσα στον Ιανουάριο 2023 με την καθοδήγηση και υποστήριξη της ΣOUL TAILORΣ, συμφωνία συνεργασίας με τον διεθνή όμιλο ENSANA, ο οποίος διαχειρίζεται 27 ξενοδοχεία σε κεντρική και βόρεια Ευρώπη με προγράμματα που στοχεύουν στην διατήρηση της καλής υγείας και της ευζωίας.

Υπογραμμίζεται ότι η κατασκευαστική εταιρεία TKC AE, προχώρησε ήδη στην 25ετή εκμίσθωση των Ιαματικών πηγών Δήμου Δυτικής Λέσβου στην περιοχή Πολιχνίτου, ενώ μελετά την επέκταση της σε δυο ακόμη προορισμούς της χώρας. Ταυτόχρονα μέσω της ENSANA, σχεδιάζεται από τις δυο πλευρές, η υλοποίηση projects ευεξίας και σε ξενοδοχεία που διαχειρίζεται ο όμιλος Κούσκου.

Η TKC Α.Ε. σε συνεργασία με την ΣOUL TAILORΣ έχουν βάλει ως στόχο την ουσιαστική αναμόρφωση του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος στο χώρο, ανοίγοντας το δρόμο για την προσέλκυση τουριστών ευεξίας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με σκοπό την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και την αναγνώριση της Ελλάδας ως προορισμό υγείας και ευεξίας.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΣOUL TAILORΣ κ. Σταύρος Μαυρίδης αναφερόμενος στο deal με την ENSANA τόνισε: "’Ως εταιρεία που σχεδιάζουμε το μέλλον της ευεξίας στην Ελλάδα, είμαστε χαρούμενοι και νοιώθουμε τιμή που η TKC μας εμπιστεύθηκε για την είσοδο της ENSANA στην Ελλάδα με σκοπό την ουσιαστική ανάπτυξη του τουρισμού υγείας και ευεξίας και ανάδειξη της χώρας μας".

Η SOUL TAILORΣ, εταιρεία του Ομίλου Eurotel, μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε σωστά και να υλοποιήσετε το όραμά σας για την παροχή ολοκληρωμένου προγράμματος υπηρεσιών ευεξίας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας