ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Νέα της αγοράς

Σεπτέμβριος 2022

Τεχνολογία & Ευεξία, High Touch – High Tech: Ενημερωθείτε και προετοιμαστείτε για το αύριο στον τομέα Υγείας & Ευεξίας

Το μέλλον της ευεξίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την τεχνολογία. ‘Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να παρακολουθούν την υγεία τους και να ενισχύσουν την ποιότητα ζωής τους. Οι επιχειρήσεις στον τομέα του Wellness είναι σημαντικό να εστιάζουν στη σωστή επιλογή του εξοπλισμού, στα εξειδικευμένα προϊόντα αλλά και στην κατάλληλη εκπαίδευση του προσωπικού, ώστε να παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και να αξιοποιούν την τεχνολογία.

Ο Σταύρος Μαυρίδης, Γενικός Διευθυντής της ΣOUL TAILORΣ, μέσα από το group coaching session της Spa Professionals Guild, με θέμα “The Future of Wellness: High Touch, High Tech”, αναλύει όλους εκείνους του παράγοντες που είναι απαραίτητοι ώστε να παρέχει μια επιχείρηση High Touch High Tech  υπηρεσίες.

Επιπλέον αναφέρεται στην ανάγκη ενσωμάτωσης ενός ολοκληρωμένου λογισμικού διαχείρισης της ευεξίας και του τρόπου ζωής το οποίο θα συνδέει όλα τα συστήματα για την παροχή εξατομικευμένων και ανέπαφων εμπειριών.  Η ένταξη της τεχνολογίας στις όλες διαδικασίες που απαιτούν φυσική επαφή φέρνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όμως όπως αναφέρει και ο ίδιος στο session του «Επιλέγουμε High Touch High Tech διαδικασίες, γιατί αν δεν αγγίζεις τους ανθρώπους με τις πράξεις σου, με τα λόγια σου, με τις γνώσεις σου, τότε δεν χρειάζεσαι τεχνολογία. Αν δεν αγγίξεις ανθρώπους, η τεχνολογία θα υπάρχει σαν κάτι χωρίς ψυχή».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το session δωρεάν, εδώ.

Η SOUL TAILORΣ, εταιρεία του Ομίλου Eurotel, μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε σωστά και να υλοποιήσετε το όραμά σας για την παροχή ολοκληρωμένου προγράμματος υπηρεσιών ευεξίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας