ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Μάρτιος 2021

Νέες καινοτομίες σε προϊόντα και υπηρεσίες ευεξίας

Εν μέσω πανδημίας, ο όμιλος Eurotel και η ΣOUL TAILORΣ φροντίζουν να φέρνουν νέα και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της ευεξίας στην Ελλάδα ενώ παράλληλα έρχονται σε επαφή με ηγέτες στο χώρο της Φιλοξενίας. Στόχος μας είναι οι ξενοδόχοι να είναι έτοιμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για την «επόμενη μέρα» από την άρση των περιοριστικών μέτρων στον Τουρισμό.

Ήδη από το 2020 είχε ξεκινήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά συζητήσεων, τα ΣOUL TAILORΣ TALKS, στα οποία συμμετείχαν ειδικοί από τον χώρο της Φιλοξενίας και της Ευεξίας από όλο τον κόσμο. Μοιράστηκαν μαζί μας σημαντικές πληροφορίες, για την εξέλιξη της βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο τα επόμενα χρόνια, αλλά και προτάσεις και ιδέες για την ανάπτυξη του κλάδου της Ευεξίας στην Ελλάδα, με όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουμε ως χώρα.

Αργότερα, με τη συμμετοχή της στο Hotel Tech Greek Summit 2021, ο Σταύρος Μαυρίδης, Γενικός Διευθυντής της ΣOUL TAILORΣ επεσήμανε πόσο σημαντικές είναι οι συνεργασίες για την εξέλιξη του τομέα της ευεξίας. «Η παρουσίαση της Duetto δείχνει ότι πρέπει να «συνδέσουμε τις τελείες» και να δημιουργήσουμε συνέργειες. Η ΣOUL TAILORΣ προσφέρει την τεχνογνωσία για την μετάβαση στον σχεδιασμό της ευεξίας σε ένα βιώσιμο και ανθρωποκεντρικό  περιβάλλον. Βλέπουμε την ευεξία ως πολυδιάστατη: σωματική, ψυχική, συναισθηματική, πνευματική και περιβαλλοντική. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνέργειες και με μια εφαρμογή που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, να επιλέγει ό,τι είναι κατάλληλο για εκείνον».

Τέλος, η ΣOUL TAILORΣ σε συνεργασία με το BCA College παρουσίασε ένα εξειδικευμένο Wellness Masterclass στους φοιτητές του κολλεγίου σχετικά με το μέλλον της Ευεξίας μέσω της Τεχνολογίας. Για να παρακολουθήσετε το Master Class αλλά και όλη την πορεία της ΣOUL TAILORΣ αυτό το διάστημα, μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube.

Η μαγική λέξη-κλειδί που «κρατάμε» μέχρι στιγμής και μας ακολουθεί ως στόχος για τη φετινή χρονιά είναι η «συνδεσιμότητα». Τόσο η ΣOUL TAILORΣ όσο και ολόκληρος ο όμιλος EUROTEL είναι δίπλα σας για να σας οδηγήσουν προς το πολύ-αναμενόμενο μέλλον της Φιλοξενίας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας