ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΝΕΑ

Εταιρικά νέα

Απρίλιος 2022

Η ΣOUL TAILORΣ στο επίκεντρο των εξελίξεων του τομέα της ευεξίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η ΣOUL TAILORΣ έχει ενεργή συμμετοχή στο χώρο της φιλοξενίας και της ευεξίας, ακολουθώντας τους στόχους και το όραμά της.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Μαυρίδης, Γενικός Διευθυντής της ΣOUL TAILORΣ, συμμετείχε στα “Hotel of the Year Awards” ως κριτής των βραβείων στις κατηγορίες Hotel Spa/City Spa/ Wellness Hotel / Wellness Resort για να απονείμει τα βραβεία στα καλύτερα ξενοδοχεία στις κατηγορίες αυτές. Τα βραβεία θεσμός για στην ελληνική φιλοξενία ανάδειξαν και φέτος τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες του κλάδου. Οι νικητές προέκυψαν βάση των υπηρεσιών, της αρχιτεκτονικής και του προσωπικού τους, παράγοντες υψηλής σημασίας στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Η ΣOUL TAILORΣ ήταν επίσης παρούσα στο “World Spa & Wellness Convention” στο Λονδίνο. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκδήλωση networking για τους CEO και ιδιοκτήτες spa, ξενοδοχείων και κέντρων ευεξίας. Με παγκόσμιο κοινό και εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αμερική, αυτό το συνέδριο εστιάζει στη στρατηγική και δίνει στα στελέχη την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώσεις όσον αφορά τη λειτουργία των επιτυχημένων spa.

Αποστολή της ΣOUL TAILORΣ είναι η ανάπτυξη βιώσιμων, καινοτόμων και ολοκληρωμένων μοντέλων λειτουργίας για χώρους ευεξίας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε έργου και συνεργάτη. «Όραμά μας είναι να είμαστε κάτι παραπάνω από σύμβουλοι. Προσπαθούμε να είμαστε εταίροι στην ανάπτυξη χώρων ευεξίας, αναζητώντας νέες αγορές και ευκαιρίες», δηλώνει ο Σταύρος Μαυρίδης.

Δείτε πως η ΣOUL TAILORΣ μπορεί να βοηθήσει και τη δική σας επιχείρηση: ΣOUL TAILORΣ (soultailors.gr)

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Oracle Hospitality
Assa Abloy
Εγγραφείτε στο Newsletter μας